KiA WINQVIST

Kia

kuvataiteilja, käsityöläinen, visualisti ja freelance kuraattori.

Olen valmistunut kuvataiteilijaksi 1990 ja pitänyt ahkerasti omia yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut useisiin ryhmänäyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla, viimeisimpänä New Yorkissa 2016.

Olen ollut mukana monissa erilaisissa taideprojekteissa suunnittelijana ja koordinoijana.

Olen työskennellyt luottamustehtävissä taidejärjestöissä ja osuukunnissa. Sekä toiminut näyttelysihteerinä esim. Didrichsenin taidemuseossa.

Taiteentekemisen ohella teen käsitöitä.

Outolinnussa on myynnissä pussukoita, joiden kuvio on digitaalisesta kankaasta, jonka olen itse suunnitellut. Pussukoiden vuorina on kierrätyskangas ja näin kaikki pussukat ovat täysin uniikkeja.

Rakastan tehdä peittoja isoäidinneliöistä, joten löydät niitä kaupan hyllyltä. Koot ovat vauvan peitosta aina aikuisten peittoon asti.

Esillä tulee luonnollisesti olemaan myös tauluja, joko itselle tai lahjaksi. Tai etsitkö tiettyyn tilaan sopivaa teosta? Käänny puoleeni, niin etsin sinulle sopivan omista tai ystävieni kokoelmista.

Outolinnusta löydät myös kortteja, lahjakorttikoteloita, sesonkituotteita, kasseja ja vaikka mitä. Ja mitä et löydä, niin ole yhteydessä, niin katsotaan mitä saadaan sinulle luotua.

Muut palvelut saatavilla:

Näyttelysuunnittelu

 

http://kiaseinis.blogspot.fi/

kia.winqvist@gmail.com

p. 040 769 2803

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: