Jäsenet

JÄSENHAKU KÄYNNISSÄ

Vielä tilaa yhdelle jäsenelle joukkoomme!

 

JÄSENYYS / MYYNTITILI

Kiinnostaako jäsenyys tai tuotteittesi myynti myyntitilillä?

Jäsenyys tarkoittaa osallistumista työvuoroihin sekä jaettuihin tehtäviin osuuskunnassa. Jäsenet maksavat liittyessään liittymismaksun sekä kuukausittaisen toiminnankorvausmaksun, jota vastaan he saavat keskimäärin yhden hyllyn tilaa tuotteilleen, oman esittelysivun brinkkalan Outolinnun www- sivuilla, mahdollisuuden myydä tuotteitaan netin kautta sekä paljon muuta. Myyntitilillä olo tarkoittaa että on vapaa osuuskunnan velvotteista, mutta saa tuotteillensa tunnetun ja pidetyn myyntikanavan. Myyntitililäisiltä Outolintu pitää 40% tuotteen myyntihinnasta.

Tuo töitäsi, tuotekuviasi tai portfoliosi näytille kaupalle, äänestys tapahtuu seuraavassa kuukausittaisessa kokouksessa KYLLÄ/EI lappuäänestyksellä, jossa enemmistön äänet ratkaisevat. Mikäli äänet menevät tasan, asian ratkaisee puheenjohtaja. Töiden lisäksi toimitta vapaamuotoinen hakemus jäsenyydestä / myyntitilistä (selkeä tieto kumpaa on hakemassa) sekä esittely itsestä vapaamuotoisen cv:n kera, ja tietysti yhteystiedot.

Parhaan vaikutuksen tekee tinkimätön työn laatu ja persoonallinen kädenjälki; eduksi katsomme, mikäli tarjolla on jotain mitä kaupaltamme ei vielä löydy.

 

TUOTTEET

Olemme saaneet paljon uusia, ihania tuotteita myyntitilille. Tule tutustumaan!

 

KIINNOSTAAKO TYÖHARJOITTELU?

Haemme työharjoittelijoita alan oppilaitoksista. Tarjolla ihana työympäristö kansainvälisine asiakkaineen sekä mahdollisuus tutustua monipuolisesti käsityöyrittäjyyteen ja osuuskuntatoimintaan! Toivomme että olet nopea oppimaan, ehkä tehnyt jonkunlaista asiakaspalvelutyötä ja ennen kaikkea innokas työskentelemään viihtyisässä putiikissamme. Tehtäviisi kuuluu työt arkipäivinä klo 11-18, asiakaspalvelu, myyntien kirjaaminen, kassanlasku, putiikin siistiminen, postin haku ja kaupan sähköpostin hoito mm. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua jäsenten työhuoneilla heidän työskentelyynsä.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: